Select category
Selecteer provincie

Mens & Relatie - Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen - Bestellen & Bezorgen

Details

Adres
Kazernestraat 10
5928NL Venlo
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 4
Aantal beoordelingen: 20
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Beschrijving

Mens & relatie helpt bij het zoeken van uw droompartner.

Het is niet altijd makkelijk om een partner te vinden. We hebben soms weinig tijd en stellen hoge verwachtingen aan de ander. Waarom vinden sommige mensen zo gemakkelijk hun wederhelft en leven lang en gelukkig, terwijl zo veel anderen keer op keer teleurgesteld raken?

Mens & relatie helpt. Door onze unieke persoonlijke relatiebemiddeling vinden maar liefst 3 van de 4 mensen die bij ons ingeschreven staan binnen het jaar de partner van hun dromen.

Hoe vind en bind je jouw droompartner? Hoe kun je zorgen dat de juiste persoon verliefd op je wordt, hoe verover je die droompartner en zorg je er voor dat hij of zij er niet op dat witte paard vandoor galoppeert? Het boek "Ja ik Wil" van relatiepsycholoog Liselotte Visser, is een verslag van wat er mis kan gaan, hoe patronen doorbroken kunnen worden en hoe je mensen kunt helpen om hun relatiegeluk te vinden.

In totaal 271 pagina's met wetenschappelijk onderzoek, veel praktijkvoorbeelden en een kijkje in de keuken van 30 jaar Mens & Relatie.

Mens & Relatie hanteert een unieke, persoonlijk manier van werken. Een manier die werkt.

1. een persoonlijk gesprek met uw consulent

Het eerste, vertrouwelijke gesprek met uw consulent duurt ca. twee uur. We praten over u, de partner die u zoekt en uw relatiewensen. Ook persoonlijke vragen komen aan bod. Samen met uw consulent maakt u een profielschets. Uw relatieconsulent geeft aan hoeveel partnervoorstellen u kunt verwachten.

2. we gaan op zoek naar uw persoonlijke match

Uw consulent gaat op zoek. Binnen haar of zijn eigen netwerk en de netwerken van de collega consulenten in omliggende regios. Zo nodig bijgestaan door onze relatiepsychologe. Mens & Relatie is een groot bureau. Maar onze 55 consulenten kennen al hun cliënten persoonlijk. De afdeling 'Bemiddeling' van het hoofdkantoor zoekt voor u op landelijke schaal. Zo bemiddelen we op drie niveaus: in uw woonplaats, regionaal en landelijk. Door deze intensieve manier van bemiddelen vindt 3 van de 4 cliënten binnen één jaar een partner.

3. afspraak met de geschikte kandidaat

Wij stellen u kandidaten voor die matchen met het profiel. U belt elkaar en maakt een afspraak. Zit er na enkele ontmoetingen geen vervolg in, dan gaan we opnieuw zoeken. Hoeveel partnervoorstellen u ontvangt, hangt af van uw wensen en uw situatie. Normaal gesproken zijn dat er ruim voldoende om te slagen.

Overige informatie

Doelgroep

  • Particulieren

Specialiteiten

  • Bemiddelingsbureau
  • Coaching en relatietherapie
  • Mens & Relatie
  • Relatietalenten-test
  • Relatiezoekenden
  • Zoeken van uw droompartner