Toolstation

Toolstation

Winkelen bij Toolstation - Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen - Bestellen & Bezorgen

Naast dat je op de website van Toolstation alle actuele folder aanbiedingen terug kunt vinden, kun je hier ook direct online je bestelling plaatsen. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je zelf aangeven of je je bestelling wilt afhalen in de dichtstbijzijnde Toolstation bouwmarkt of dat je je bestelling liever thuis laat bezorgen. Gratis bezorging is meestal mogelijk vanaf €20,-. Kijk op de website voor de voorwaarden voor bezorging en de actuele levertijden.

Alles over Toolstation

Toolstation is een van oorsprong Brits bedrijf dat sinds de opening van het eerste filiaal in Nederland in 2006 is uitgegroeid naar een bouwmarkt met 61 vestigingen in Nederland. Het assortiment in de webshop is zeer uitgebreid en bevat veel professionele merken, ook uit het topsegment. Toolstation biedt een zeer snelle Click en Collectservice aan: Plaats je bestelling online en binnen 10 minuten staat deze voor je klaar in de door jou gekozen vestiging. De professionele vakman kan profiteren van de service die Toolstation biedt aan houders van een Pro-kaart. Maandelijks wordt aan de houder van deze kaart een rekeningoverzicht verstrekt en de facturen worden automatisch geïncasseerd. Dit scheelt de ondernemer een hoop administratieve rompslomp en deze Pro-kaart is dan ook erg populair onder vakmannen.

Openingstijden Toolstation

In onderstaand overzicht vind je per Toolstation vestiging wat de openingstijden zijn. Het verschilt per Toolstation vestiging wanneer deze geopend is. Klik op een Toolstation vestiging bij jou in de buurt en zie direct de openingstijden, het adres, de actuele folder aanbiedingen en welke extra services deze Toolstation vestiging eventueel biedt.

Toolstation vergelijken met andere bouwmarkten

Wil je de aanbiedingen uit de folder van Toolstation vergelijken met die van andere bouwmarkten in Nederland? Of wil je weten bij welke bouwmarkt je de laagste verzendkosten hoeft te betalen? Dit en nog veel meer informatie vind je in het overzicht bouwmarkten in Nederland. Het vergelijken van de aanbiedingen en services van de verschillende bouwmarkten kan je een flinke besparing opleveren!