Praxis

Praxis

Winkelen bij Praxis - Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen - Bestellen & Bezorgen

Ben je benieuwd naar de actuele aanbiedingen van Praxis? Bekijk dan hun online Folder en loop zo geen grote kortingen mis. Het is bovendien handig om te weten met welke verzendkosten en levertijden je rekening moet houden als je je bestelling thuis wilt laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in één van de vele Praxis vestigingen. Hieronder vind je een overzicht van alle Praxis vestigingen in Nederland.

Alles over Praxis

Praxis is opgericht in 1978 en is onderdeel van de Maxeda DIY Group in Amsterdam. De meeste vestigingen worden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Gamma en Karwei, opgericht op initiatief van het hoofdkantoor. Van de 191 vestigingen zijn er slechts 44 in handen van franchisenemers. Het assortiment van Praxis is met bijna 60.000 artikelen zeer uitgebreid. Praxis werkt met 3 verschillende formats: City Box (Praxis City): dit zijn de kleinere stadswinkels met een vrij basic assortiment Mid Box (Praxis, Praxis Megastores en Praxis Megastores & Tuin): dit zijn de grotere winkels met een veel uitgebreider assortiment met enkele specialisaties. Praxis.nl: zeer uitgebreid assortiment Klanten van Praxis kunnen ook gebruik maken van de extra voordelen en services in de Praxis App. Daarnaast kun je door je online aan te melden voor Praxis Plus gebruik maken van nog meer extra kortingen en services.

Openingstijden Praxis

De openingstijden van Praxis verschillen per vestiging. Door op de pagina van het door jou gekozen Praxis filiaal te klikken zie je meteen of en tot hoe laat het filiaal geopend is. Zeker als je van plan bent om op zondag een bezoek te brengen aan Praxis is het verstandig om vooraf even op hun site te checken of zij wel geopend zijn. Niemand wordt er tenslotte blij van om voor een dichte deur te komen te staan. Je kunt meteen even checken of alle aanbiedingen uit de folder nog wel op voorraad zijn in de winkel. Op de winkelpagina vind je bovendien alles wat handig is om te weten met betrekking tot de service en eventuele extra diensten zoals verhuurmogelijkheden van divers gereedschap en een zaagservice. Ook dit verschilt per Praxis filiaal.

Praxis vergelijken met andere bouwmarkten

Behalve Praxis zijn er natuurlijk nog veel meer bouwmarkten in Nederland waar je terecht kunt voor je klusartikelen. Vrijwel iedere bouwmarkt brengt wekelijks een folder uit met de beste aanbiedingen en kortingsacties. Je kunt de aanbiedingen en zaken als levertijd en verzendkosten van Praxis eenvoudig vergelijken met die van andere bouwmarkten in Nederland in het overzicht bouwmarkten in Nederland. Door de aanbiedingen van Praxis en de andere bouwmarkten met elkaar te vergelijken kun je soms flink wat geld besparen op je klusartikelen. Dit is dus altijd de moeite waard!