Hornbach

Hornbach

Winkelen bij Hornbach - Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen - Bestellen & Bezorgen

Je klusmaterialen online bestellen bij Hornbach? Dat kan. Ook de wekelijkse aanbiedingen uit de Hornbach Folder van Hornbach kun je online bestellen. Hornbach biedt de mogelijkheid om je bestelling thuis te laten bezorgen. De gemiddelde levertijd bedraagt 1-3 werkdagen. De bezorgkosten zijn afhankelijk van wat je besteld hebt. Als je op de verzendkosten wil besparen kun je er ook voor kiezen om je bestelling zelf op te halen bij een Hornbach vestiging bij jou in de buurt.

Alles over Hornbach

Hornbach is een van oorsprong Duits dakdekkersbedrijf, opgericht in 1877 door Michael Hornbach. In de loop der eeuwen is Hornbach door de opvolgende generaties Hornbach uitgebouwd tot de bouwmarkt zoals we die tegenwoordig kennen. In 1997 werd de eerste vestiging in Nederland geopend. Inmiddels is het aantal vestigingen in Nederland uitgebreid naar 16 vestigingen. Bijzonder aan Hornbach is dat zij een laagsteprijs-garantie bieden en daarom bewust niet aan aanbiedingen doen. Fijn aan de Hornbach bouwmarkten is dat je zowel in de winkel terecht kunt voor klusadvies als op de website. Op de website staan duidelijke klusvideo’s en klusadviezen die elke doe-het-zelver goed van pas kunnen komen.

Openingstijden Hornbach

In onderstaand overzicht vind je per Hornbach vestiging wat de openingstijden zijn. Klik op een Hornbach vestiging bij jou in de buurt en zie direct het adres, de actuele openingstijden, de actuele aanbiedingen in hun folder en welke aanvullende services deze vestiging eventueel biedt.

Hornbach vergelijken met andere bouwmarkten

Wil je de aanbiedingen van Hornbach vergelijken met die van andere bouwmarkten in Nederland? Bekijk dan het overzicht bouwmarkten in Nederland. Hier kun je de actuele aanbiedingen en folders van alle bouwmarkten met elkaar vergelijken en zie je ook direct welke doe-het-zelver de beste levertijden hanteert en welke bouwmarkt de laagste verzendkosten rekent. Door de aanbiedingen goed te vergelijken kun je flink wat geld besparen!