Bouwmaat

Bouwmaat

Winkelen bij Bouwmaat - Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen - Bestellen & Bezorgen

Wanneer is de Bouwmaat open? Wat zijn de levertijden en verzendkosten als ik mijn bestelling online plaats? Wat zijn de actuele Folder aanbiedingen van Bouwmaat? Door in het overzicht op de dichtstbijzijnde Bouwmaat vestiging te klikken vind je het antwoord op al deze vragen.

Alles over Bouwmaat

Bouwmaat. Dáár kan je op bouwen. Dit is het motto wat Bouwmaat sinds de opening van het allereerste Bouwmaat filiaal in 1986 nastreeft. Inmiddels is deze groothandel in bouwmaterialen uitgegroeid tot een bouwmarktketen met maar liefst 50 filialen verspreid door heel Nederland. Het assortiment van Bouwmaat is zeer breed en bestaat uit o.a. bouwmaterialen, hout, gereedschap, sanitair, verf, elektra, enz.. Actuele aanbiedingen vind je terug in de Actiekrant van Bouwmaat. Zowel in de winkels als in de webshop staan de medewerkers van Bouwmaat voor je klaar voor deskundig advies. Bij Bouwmaat kun je zowel in de webshop als in de winkels profiteren van hun MEER=MINDER korting. Wie groot inkoopt bij Bouwmaat kan door deze korting al snel flink besparen op de benodigde klusmaterialen.

Bouwmaat vergelijken met andere bouwmarkten

Het is handig als je de aanbiedingen uit de folder en zaken als levertijd en verzendkosten van Bouwmaat kunt vergelijken met andere bouwmarkten of groothandels voor bouwmaterialen. Misschien zijn de door jou gewenste klusartikelen wel goedkoper bij Praxis of kunnen ze sneller geleverd worden door Gamma. Kijk voor deze en meer informatie in het overzicht bouwmarkten.

Openingstijden Bouwmaat

De openingstijden van Bouwmaat verschillen per vestiging. Check daarom altijd even voor vertrek de openingstijden van het Bouwmaat filiaal van jouw keuze. Zoek de door jou beoogde Bouwmaat vestiging op in het overzicht en klik op deze vestiging voor de actuele openingstijden. Je kunt dan ook direct even checken of de door jou gewenste aanbieding uit de folder nog op voorraad is in de Bouwmaat van jouw keuze.