Karwei

Karwei

Winkelen bij Karwei - Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen - Bestellen & Bezorgen

Heb je in de folder van Karwei een goede aanbieding gezien en wil je je bestelling graag online plaatsen? Dat kan natuurlijk, maar het is wel fijn als je dan van tevoren weet met welke verzendkosten en levertijden je dan rekening moet houden. Als je je klusmaterialen snel nodig hebt of je wilt besparen op de verzendkosten dan behoort ophalen in een vestiging bij jou in de buurt vaak ook tot de mogelijkheden. Hieronder vind je een overzicht van alle Karwei vestigingen in Nederland.

Alles over Karwei

Karwei is met 136 vestigingen één van de grootste bouwmarktketens in Nederland. Karwei werd in 1975 opgericht en is net als Gamma een franchiseformule waarvan Intergamma. in Leusden de eigenaar is. De losse bouwmarkten zijn in handen van de franchisenemers. Het assortiment van Karwei omvat naast de meest gangbare klusartikelen ook een breed scala aan producten voor woondecoratie en inrichting. Een zeer gewaardeerde service die Karwei bovendien biedt is hun eigen montageservice.

Openingstijden Karwei

We kennen het allemaal wel. Je bent druk bezig met een klus en komt er halverwege achter dat je nog iets mist om de klus te kunnen fiksen. Snel nog even langs de Karwei dus. In dat geval is het wel handig om zeker te weten of jouw dichtstbijzijnde Karwei filiaal nog open is of dat je beter gelijk kunt uitwijken naar een Karwei verderop. Je komt er eenvoudig achter door in onderstaand overzicht op het filiaal van jouw keuze te klikken. De actuele openingstijden en andere nuttige informatie zoals bijvoorbeeld de actuele voorraadstatus in de winkel van de aanbiedingen uit de folder per Karwei bouwmarkt vind je hier allemaal terug.

Karwei vergelijken met andere bouwmarkten

Karwei is één van de vele bouwmarkten in Nederland. Je kunt Karwei eenvoudig vergelijken met andere bouwmarkten in Nederland in het overzicht bouwmarkten in Nederland. Hier kun je ook gelijk de actuele aanbiedingen van deze week checken in de online Karwei folder. Karwei brengt wekelijks een folder uit met de aanbiedingen van die week en allerlei handige klustips. Door goed te letten op de aanbiedingen van Karwei en de andere bouwmarkten kun je flink wat geld besparen op je klusartikelen. Zeker de moeite waard dus!