Alle Bouwmarkten in Nederland ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

De Voordeelmarkt

Winkelen bij De Voordeelmarkt Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen - Bestellen & Bezorgen

Met welke levertijden en verzendkosten moet je rekening houden als je iets online bestelt bij De Voordeelmarkt? En wat zijn de openingstijden? Wat zijn de belangrijkste folder aanbiedingen deze week? Vind hier alle benodigde informatie per vestiging van De Voordeelmarkt.

Alles over De Voordeelmarkt

Het verkoopbeleid van De Voordeelmarkt is dat zij hun verkoopproducten in groot volume inkopen, waardoor zij deze tegen een lagere prijs kunnen doorverkopen aan hun klanten. De Voordeelmarkt is eigenlijk een beetje een vreemde eend in het segment van de bouwmarkten. Het assortiment is namelijk niet heel uitgebreid en richt zich vooral op allerlei soorten verf en toebehoren en kleine alledaagse klusmaterialen. Voor bouwmaterialen en zaken als sanitair, elektrisch gereedschap, tuinhout, enz. kun je er niet terecht. De Voordeelmarkt heeft 14 vestigingen in Nederland en daarnaast kun je online winkelen in hun webshop. Trouwe klanten worden door De Voordeelmarkt beloond. Wie een Voordeelmarkt-kluspas aanschaft doet automatisch mee aan het aantrekkelijke spaarsysteem van De Voordeelmarkt. Klanten sparen bij iedere aankoop automatisch mee voor aantrekkelijke kortingen, persoonlijke aanbiedingen en gratis producten.

De Voordeelmarkt vergelijken met andere bouwmarkten

Het is handig als je de aanbiedingen uit de folder en de servicemogelijkheden van De Voordeelmarkt kunt vergelijken met andere bouwmarkten. Misschien is het door jou gewenste artikel wel goedkoper bij Hornbach of kun je het sneller in huis hebben door te bestellen bij Gamma. Kijk voor deze en meer informatie in het overzicht bouwmarkten.

Openingstijden De Voordeelmarkt

De openingstijden van De Voordeelmarkt verschillen per bouwmarkt. Check daarom altijd even of De Voordeelmarkt bij jou in de buurt wel open is. In steeds meer bouwmarkten kun je tegenwoordig ook op zondag terecht, maar wij raden aan om dit wel vantevoren nog even te controleren. Zoek de door jou beoogde De Voordeelmarkt vestiging op in het overzicht en klik hierop voor de actuele openingstijden. Je kunt dan gelijk even checken of de door jou gewenste aanbieding uit de folder nog op voorraad is in het De Voordeelmarkt filiaal van jouw keuze.