Gamma

Gamma

Winkelen bij Gamma - Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen - Bestellen & Bezorgen

Met welke levertijden en verzendkosten moet je rekening houden als je iets online bestelt bij de Gamma? En wanneer zijn ze open? Wat zijn de belangrijkste Gamma Folder aanbiedingen deze week? Vind hier alle benodigde informatie per Gamma filiaal.

Alles over Gamma

Dat zeg ik. Gamma. Wie kent deze beroemde reclame-uiting nou eigenlijk niet? Maar wat is Gamma voor bedrijf en hoe lang bestaat het al? Wij hebben het voor je uitgezocht. Gamma is opgericht in 1971. Op hun eigen website claimt Gamma met 166 filialen in Nederland en 86 filialen in België de grootste doe-het-zelf winkel of bouwmarkt te zijn. Gamma is eigendom van Intergamma in Leusden en werkt op basis van een franchiseformule. Dit houdt in dat de Gamma vestigingen in handen zijn van verschillende franchisenemers. Het assortiment van Gamma is in de loop der jaren uitgegroeid naar ruim 30.000 klusartikelen. Behalve dat je online of in één van de vele Gamma filialen terecht kunt voor het kopen van allerlei klusartikelen, kun je tegenwoordig ook gebruik maken van hun klusservice. Dit kan een echte uitkomst zijn voor de klussers onder ons die helaas twee linkerhanden hebben.

Openingstijden Gamma

De openingstijden van Gamma verschillen per bouwmarkt. Check daarom altijd even of het Gamma filiaal van jouw keuze wel open is. In steeds meer filialen kun je tegenwoordig ook op zondag terecht voor je klusartikelen, maar wij raden aan om dit wel vantevoren nog even te controleren. Zoek de door jou beoogde Gamma vestiging op in het overzicht van filialen en klik hierop voor de actuele openingstijden. Je kunt dan ook direct even checken of de door jou gewenste aanbieding uit de folder nog op voorraad is in de Gamma bouwmarkt van jouw keuze.

Gamma vergelijken met andere bouwmarkten

Het is handig als je de aanbiedingen uit de folder en de servicemogelijkheden van Gamma kunt vergelijken met andere bouwmarkten. Misschien is het door jou gewenste artikel wel goedkoper bij Praxis of kun je het sneller in huis hebben door te bestellen bij Karwei. Kijk voor deze en meer informatie in het overzicht bouwmarkten.