Hubo

Hubo

Winkelen bij Hubo - Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen - Bestellen & Bezorgen

Kun je online bestellen bij Hubo? Jazeker, dat kan. De meeste Hubo vestigingen hebben hun eigen webshop. Je kunt hier de actuele aanbiedingen uit de folder bekijken en direct online bestellen. De keuze is vervolgens aan jou of je je bestelling wil laten thuisbezorgen of dat je deze liever zelf ophaalt in het filiaal waar je de bestelling geplaatst hebt. Als je ervoor kiest om je bestelling thuis te laten bezorgen dan moet je er wel rekening mee houden dat er meestal ook nog verzendkosten betaald moeten worden. Voordat je je bestelling definitief afrondt wordt je op de hoogte gesteld van de levertijd en verzendkosten. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Alles over Hubo

Hubo is in 1933 ontstaan vanuit een kleine houthandel in Utrecht. Houthandel Utrecht werd al snel een begrip op het gebied van doe-het-zelven en is in de loop der tijd uitgegroeid tot de grote bouwmarktketen Hubo zoals wij die tegenwoordig kennen. Inmiddels zijn er 190 Hubo winkels verspreid door heel Nederland te vinden. Hubo bouwmarkten zijn allen in handen van franchisenemers. Persoonlijke benadering en deskundig advies zijn zaken die hoog in het vaandel staan bij eigenaren en hun personeel van Hubo bouwmarkten. Hubo Helpt. Niet voor niets is dit sinds jaar en dag het motto van Hubo. In de Hubo XL vestigingen vind je een nog uitgebreider assortiment. Trouwe klanten worden bij Hubo beloond door standaard 5% korting te bieden op het assortiment aan alle houders van een Hubo Klantenkaart.

Openingstijden Hubo

In onderstaand overzicht vind je per Hubo filiaal wat de openingstijden zijn. Het verschilt per Hubo filiaal wanneer deze geopend is. Klik op een Hubo filiaal bij jou in de buurt en zie direct het adres, de openingstijden, de actuele folder aanbiedingen en welke extra services deze vestiging eventueel biedt.

Hubo vergelijken met andere bouwmarkten

Wil je de aanbiedingen uit de folder van Hubo vergelijken met die van andere bouwmarkten in Nederland? Of wil je weten welke bouwmarkt jouw bestelling het snelst thuis bij je af kan leveren? Dit en nog veel meer informatie vind je in het overzicht bouwmarkten in Nederland.

Vestigingen Hubo bouwmarkten

In onderstaand overzicht vind je alle Hubo en Hubo XL vestigingen in Nederland: